neděle 30. června 2019


Život už nikdy nebude jako dřív...

Jsme zpátky z dovolené...z té nejkrásnější dovolené, jakou jsme si dovedli představit...dny a okamžiky nabité takovými emocemi, že se mnohdy nedaly ani ovládnout...naše dojmy z Provence jsou tak silné a myslím, že žádná slova nemohou tento kouzelný kraj dostatečně vystihnout.

Víme jen (a na tom jsme se shodli všichni tři), že se tam chceme vrátit...kéž by to šlo už dnes...nebo aspoň brzy...tady jsme sice doma, ale tam se chceme vrátit (trochu jsem si s tou myšlenkou před cestou sem pohrávala, ale je to silnější než jsem si připouštěla), domů nás táhla jen naše smečka, po všech našich chlupatých zlatíčkách nám bylo smutno, ale co takhle zajet pro ně a rychle zpátky do té  provensálským sluncem ozářené krásy?

Jedna taková dovolená a naděláte si v hlavě tolik zmatku, že nevíte co s tím...Jak jsme řekli:,,Život už nikdy nebude jako dřív..."



Cesta do Provence...

První fotky vznikly již při cestě tam...Vyjeli jsme v pátek 21.6.2019 ve 22:00, na cestách byl celkem klid, první zastávku jsme měli v Německu, kde jsme si trochu zdřímli a další zastávka už byla ve Francii na svačinu a protažení kostí :-) a pak už hurá směr ubytování...

...už jsme ve Francii...na nějakém parkovišti...
...jako správní Češi :-))

...jsme v cíli...po stranách nás vítají nádherné štíhlé cypřiše...


...jsme nadšeni...

...krása...ty stěny, okna, květináče a ten mohutný platan!♥...

...nemáme slov...




...na terase...

...jsem okouzlena dlažbou a omítkami...jsou dokonalé a během pobytu se musím stěn pokaždé dotknout...

...pohled z okna...takové krásné mříže jsou (potom co jsme obhlídli i jiné domy) v každém stavení...



...dokonalé detaily...

...jdeme na obhlídku vily...


...letní kuchyně u bazénu...


...relax po dlouhé cestě...

...jsme nadšeni...všude je tady klid, neuvěřitelné ticho, přesně jak jsme chtěli a jak jsme si představovali - tichý francouzský venkov...jen slunce, nebe bez mráčku a vše s doprovodem cikád...mimochodem pan a paní domácí jsou velice milí lidé..co jiného by však člověk tady čekal, že?



...večerní pohoda v altánu...



...krásný, tichý, voňavý večer...

(pokračování příště...mám totiž z každého dne 300 kusů fotek a nestíhám třídit :-) bodejť, když u toho přes slzy nevidím...)

Žádné komentáře:

Okomentovat