úterý 7. června 2016

U Thiwahe...
Byli jsme na návštěvě u přátel, kteří chovají border kolie. Scházeli jsme se kdysi dost často a dovedli jsme si povídat dlouho do noci. To jsme však ještě my i oni bydleli v panelácích. S přestěhováním do našich domečků se scházíme mnohem méně, což je škoda, protože nám s nimi bylo vždycky dobře.
No ale co se dá dělat...Tím jak se životy nás všech různě mění, nám dítě vyrostlo a jim se narodilo, už není prostě tolik času. Ne, že bychom se sem tam nesešli, ale na dlouhou návštěvu to přes rok výjde možná tak 3x. A tak jsme byli rádi, že jsme s nimi strávili zase po dlouhé době pár hodin a těšíme se, až k nám přijedou na letní grilovací párty.

...kačenky byly roztomilé...
...umí chodit po dvojicích, hezky spořádaně...
 
...kačenky od sousedů...
...lovilo se...

...mají překrásná štěňátka...

...jedno hezčí než druhé...


...jsou to malí medvídci...
 


Ale pozor.....náš favoritek je tento malý mišánek:
...Eriček...celým jménem Eri Nanticoke Thiwahe...
...Eriček u ,,velkého" kopce hlíny...
...Eriček uťapkaný, po dlouhé cestě zahradou...
...Eriček malý jednorožeček...
...hodně unavený Eriček :-))

:-)))
...to je zlatíčko překrásné, že?..
Eriček u nás prostě vede, je nejkrásnější a je ze štěňátek nejmenší, ale jistě to brzy dožene a bude z něj překrásný pes. Je už ale zadaný a nám je moc líto, že jsme nebyli rychlejší...Držíme ti palce Eri, nedej se, protože máš přece kouzelný chlupatý rožek na čelíčku.

...bylo prostě dobře a hezky...
...a bylo veselo...i Evelínce to celé přišlo k smíchu...je sladká♥...a je to móóóc hodné dítě..i když Lulu nás chtěla přesvědčit o opaku :-))
A tak mockrát děkujeme za pozvání, zdravíme, těšíme se na grilovačku u nás a štěňátkům posíláme pohlazení..A samozřejmě Eričkovi i velkou pusu na čumáček♥♥ a na rožek :-)) ♥♥♥
Pa ♥

2 komentáře: